06-45860211 [email protected]

Over ons

Na werktijd en in het weekend staat de servicedienst paraat voor het verhelpen eventuele storingen, klachten of andere calamiteiten.

Wie ben ik?

Mijn naam is James van der Heide.

Ik ben een zelfstandig allround monteur en vooral werkzaam in de woning renovatie en onderhoud.
Het is al een tijd geleden maar ik ging als 12 jarig jongetje al met mijn vader mee op pad naar allerlei projecten. En zo klein als ik was heb ik daar toch vele handige tips en tricks van geleerd. 

En met het behalen van mijn MBO-Elektrotechniek diploma heb ik de eerste stap gezet en ben ik in 2008 gestart met mijn eigen bedrijf. Inmiddels is mijn vakgebied uitgegroeid naar bijna alle aspecten die te maken hebben met renovatie en onderhoud van b.v. groepenkasten vernieuwen, elektrotechnische werkzaamheden, beton boren en zagen, stukwerkzaamheden, renovatie badkamers, toiletten, enz.

Geen enkel project is voor ons te groot

Ik werk samen met een groot aantal collega zelfstandigen samen en naarmate de opdracht groter wordt, des te meer collega’s worden ingeschakeld. 

“Handig zijn is goud waard maar kennis en ervaring is onbetaalbaar”
Die combinatie samen met uitstekend gereedschap maakt mij tot een betrouwbare en professionele aanwinst voor iedere verbouwing.

Wilt u alvast een kleine impressie van mijn werkzaamheden?
Bekijk dat nu de foto’s onder de knop “Projecten” en wordt enthousiast!

Kortom wilt u graag iets laten aanpassen of verbouwen schroom dan niet en bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

Tot de volgende verbouwing!

Hart voor onze klanten

Service en onderhoud

Stel u heeft een storing in de vorm van een lekkage ”water stroomt de gang op” of de vriezer werkt niet meer omdat er een storing is aan de groepenkast.

Dan wilt u natuurlijk uit de brand geholpen worden. U kunt dan echt op ons rekenen.

Service en onderhoud

Na werktijd en in het weekend staat de servicedienst paraat voor het verhelpen eventuele storingen, klachten of andere calamiteiten.

Service zonder zorgen

Wij hebben onze service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en zullen u op een professionele en coulante wijze hiermee van dienst zijn.

“Handig zijn is goud waard maar kennis en ervaring zijn onbetaalbaar”

Die combinatie samen met uitstekend gereedschap maakt mij tot een betrouwbare en professionele aanwinst voor iedere verbouwing. Wij zijn gemotiveerde en zelfstandig ondernemers die graag hun vakkennis inzetten voor onze klanten.  Tijdens het project dragen wij zorg voor een schone en opgeruimde werkplek. Dit werkt niet alleen fijn en prettig voor ons maar is ook voor u een mooie afsluiting van de klus. 

Vraag nu een offerte aan

Of bel: 06-45860211

8 + 5 =